Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Πιστοποιητικό Ανυπαρξίας

ΠΟΙΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ
«ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ»
Σχήμα: 14Χ21 Σελίδες: 60
Εξώφυλλο: Μαλακό
Τιμή: 9€
ISBN: 978-960-380-224-2Εκδόσεις: Χρήστος Ε. Δαρδανός
Η ποιητική συλλογή, «Πιστοποιητικό Ανυπαρξίας» εκφράζει την αγωνία απέναντι στα προαιώνια ερωτήματα της ζωής για την αγάπη, τον έρωτα, τη μοναξιά, την αντιπαλότητα μεταξύ καλού κακού ώσπου ν’ αγγίξει το μοναδικό σίγουρο αποτέλεσμα, τον θάνατο.
Μια εκφραστική αναζήτηση γεμάτη φαντασία που απεικονίζει την ομορφιά και την ασχήμια πότε σε κόσμους όμορφους, ιδανικούς κι άλλοτε σε άβατους και ξένους.
Όνειρα!.. και η ζωή γελάει μαζί μας.


Ο Δημήτρης Βαρβαρήγος, γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπουδάζει ζωγραφική, σεναριογραφία, θέατρο και λογοτεχνία "awarded by the writing school". Από τη θεατρική ομάδα "ΔΙΟΔΟΣ" ανέβηκαν τα έργα: «Τύψεις» - «Οι ανάγκες των αισθήσεων» - «Το όνειρο μιας αγάπης» και «Ο έρωτας και ο θάνατος».
Στη λογοτεχνία εμφανίζεται με το μυθιστόρημα.
«Η γοητεία της δεύτερης φύσης». Ακολουθούν τα βιβλία: «Πάθος», εκδόσεις Όμβρος.«Με το ίδιο χρώμα η νύχτα και η σιωπή». «Γυναίκες του Κόσμου», «Είναι δύσκολη η αγάπη», «Αδιέξοδοι έρωτες», από τις εκδόσεις του Χρήστου Ε. Δαρδανού.
Από τις εκδόσεις Άγκυρα κυκλοφορούν: «Υπατία» ιστορικό μυθιστόρημα, «Το υστερόγραφο μιας συγγνώμης», «Ότι αγαπήσαμε πίσω έμεινε» Τα εικονογραφημένα παιδικά βιβλία: «Θεοδώρα, μια αληθινή αυτοκράτειρα» «Διγενής Ακρίτας, ο ήρωας που έγινε θρύλος» «Ο τελευταίος Αυτοκράτορας» και «Η Μεγάλη εξέγερση»
Το βιβλίο: «Ίμερος και Αστραία – Το μυστικό της σιωπηλής χώρας» είναι το πρώτο του βιβλίο ηρωικής φαντασίας για παιδιά από τα πέντε συνολικά για την ολοκλήρωση της ανθολογίας, Ουρανός, από τις εκδόσεις Χατζηλάκος.
www.dvarvarigos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: